Ny bok om om livsstilsförändring med personlig utveckling i fokus. Boksläpp 6:e maj!

De flesta som försöker gå ner i vikt misslyckas. Efter en tid med träning och nyttig kost dras de tillbaka till sin gamla livsstil. Oavsett hur bra de mådde när de nått sin målvikt.

Men så finns undantagen. De som inte faller tillbaka i gamla vanor. De som lyckas även på lång sikt. I Håll vikten berättar kost- och träningskonsulten Erik Nicklagård om några av sina klienter, och om sina egna erfarenheter inom personlig utveckling och hälsa. Du får svaret på varför vissa människor klarar av att åstadkomma en varaktig livsstilsförändring – om det så är att gå ner i vikt, lägga om kosten, effektivisera sin tid, eller något helt annat. 

Boken ger en förståelse för hur våra medvetna och undermedvetna sinnen fungerar, och hur du själv kan skapa en inre drivkraft. Du får exempel på metoder och verktyg som hjälper dig att ta kliv i din personliga utveckling, och en övningsdel med tips på hur du själv kan gå till väga för att använda dem.

Sagt om boken

»En bok jag verkligen kan lovorda till alla som vill göra en hållbar förändring. Tusen tack Erik! Jag kommer rekommendera den här boken till ALLA mina kunder.«

– Mia Lundgren, personlig tränare, idrottsmassör och hälsocoach

»Erik är grym på att ge dig som läsare insikt om varför du har de beteenden som du har. Vill du förändra ditt resultat gäller det att gå till kärnan av vad som styr ditt beteende. I sin bok delar han generöst med sig av egna erfarenheter och ger kraftfulla verktyg om hur du kan få livslånga resultat.«

– Anette Einarsson, grundare Twinspiration och coach inom personlig utveckling

  • Utgiven: maj 2020
  • 152 sidor
  • Format: Danskt band, e-bok
  • ISBN: 9789186293864
  • E-bok: 9789186293918
  • Formgivare: Eva Karlsson