Få en perfekt nystart på 2018 med cellRESET – Inget krav på träning!

André, idag många kilo lättare med cellRESET.
  • Få en perfekt start på 2018 med marknadens effektivaste livsstilsprogram!
  • Öka din energi på morgonen när du vaknar!
  • Förbättra din återhämtning och stärk ditt immunförsvar!
  • Slipp hunger och sötsug under tiden du snabbt går ner i vikt! 
  • Fyra mål mat per dag med kompletterande näringstillskott för optimal hälsa!

Det är psykologiskt jobbigt att försöka bryta vanor som kroppen vant sig vid under många år. När man sedan försöker och känner att energin försvinner samtidigt som vågen bara visar några hundra gram mindre efter de första veckan är det såklart inte så motiverande att fortsätta.

Skönt då att det nu finns ett program som ger dig mer energi, bättre återhämtning och sömn, som är skonsamt för magen och som gör att du med enkelhet går ner 5-10 kg första månaden (beroende på din startvikt). cellRESET är idag ett ett väl beprövat viktminskningsprogram en enkel kostplan och snabba resultat(!) Något som hundratusentals deltagare över hela Europa kan intyga.

RÄTT MAT MED RÄTT NÄRING!

Några av mina klienter om programmet:

Kirsi skriver:

”Alltså jag måste säga det här till dig: Att jag kommer vara evigt tacksam för att du valde mig till programmet. Det är det bästa jag gjort på länge!! Visst kan vissa dagar kännas tunga samt att motivationen inte är på topp. Men det är värt varenda dag att kämpa vidare och gå ner i vikt. Det var länge sen jag mådde så här bra. Denna ”diet” funkar utmärkt i mitt liv. TACK, Erik för att du är en så bra hälsocoach som peppar en när man själv känner att det inte gått så bra. Ville bara att du skulle få veta det!! 🙂 /Kirsi T, Boliden”

Mikael skriver:

”Innan jag fick chansen och blev antagen till livsstilsprogrammet hade jag ingen aning om hur bra man kan må som människa. Jag hade fastnat i ett ohälsosamt mönster sedan många år och kände att det var dags för en förändring. Redan första månaden så hade jag tappat ca 11 kg och kände att min mage hade blivit lugnare samt att mina sömn var djupare. Detta rekommenderar jag verkligen att söka till och att våga ge dig själv chansen att få bli så bra som du verkligen kan vara. Nu i efterhand känns det som att jag fick viktnedgången med på köpet och fick i första hand en ny vardag full av energi och lust att leva. /Micke”

cellRESET har de senaste åren svept in över hela Europa och hjälpt människor att äntligen hitta både idealvikt och optimal hälsa och livskvalitet. Det här är verkligen en game changer när det kommer till viktminskning och hälsa. Här kan du se några av de vanligaste effekterna:

– Minskat eller helt raderat sötsug
– Kraftigt minskad hunger
– Lugnare mage
– Viktreduktion 5-10 kg de första 28 dagarna
– Mer energi och motivation
– Förbättrade träningsresultat
– Minskad biologisk ålder
– Ökad muskelmassa

Jag började rekommendera programmet 2014 och gör det fortfarande. Det är överlägset traditionell kostrådgivning när det kommer till hälsa, enkelhet och framförallt resultat. Nedan kan du se några av de kunder jag hjälpte under hösten 2014:

statistik

Vill du veta mer? Gör en intresseanmälan på Google-formuläret nedan så hör jag av mig. Skriv om du vill bli kontaktad någon specifik tid. Du kan också kontakta mig direkt om du önskar det. Se kontaktuppgifter nedan.

Ingenting är bindande och din intresseanmälan betyder bara att jag kontaktar dig så du får mer information om programmet. 

 

Direkt kontakt: