Är du intresserad av att hjälpa andra människor till en bättre hälsa? Du kan i så fall jobba tillsammans med mig och en massa andra härliga människor. Med oss kan du enkelt tjäna extrapengar eller bygga upp en större passiv inkomst.

Passar du in på följande är det bara att ta kontakt:
  • Vill du ha ett flexibilt jobb där du får ta mycket eget ansvar?
  • Vill du växa och utveckla ditt intresse inom hälsa- och kostområdet?
  • Vill du hjälpa andra människor att förbättra sin hälsa och livskvalitet?
  • Vill du styra dina egna arbetstider och samtidigt jobba i ett team med andra engagerade och målmedvetna människor? Du jobbar själv men aldrig ensam!
  • Vill du själv välja med vem, hur mycket, när och vart du jobbar?

Jag har använt produkterna jag jobbar med i över 3,5 år nu med fantastiska resultat!

Om oss: Vi jobbar dagligen med att hjälpa folk till en bättre hälsa, dels genom vårt viktminskningsprogram, men även genom att rekommendera särkilda näringsprodukter. Vi är människor från olika delar av Sverige i olika åldrar, med olika bakgrund men alla med samma mål – att hjälpa andra!

Jobbet: Du kommer i första hand själv att rekommendera nya kunder näringsprodukter för ökad energi och återhämtning eller för vårt livsstilssprogram cellRESET. Du får all hjälp på vägen du behöver för att kunna utvecklas i ditt arbete.

Din profil: Du vill någonting mer! Du är bra på att ta initiativ, är flexibel och tycker det här med hälsa är kul! Du har förmågan att hitta lösningar på problem, du bygger lätt relationer och du är socialt utåtriktad. Det är inget krav på tidigare utbildning med det är viktigt att du har rätt attityd!

Nyckelord om dig: Driven, glad, positiv, ödmjuk, organiserad, mycket energi, modig och en god lyssnare.

Ekonomisk frihet

Du erbjuds en provisionsbaserad lön utan lönetak och du kan få en passiv inkomst på allt från några tusenlappar och uppåt beroende på hur mycket du vill jobba. Du styr dina arbetstider helt själv. Själv har jag valt att satsa lite mer tid och belöningen är fantastisk!

Resor

I jobbet har du möjlighet att resa till fantastiska platser och träffa underbara människor över från alla platser på jorden. Vi har också kontinuerligt träffar i Sverige med events, möten och utbildningar.

 

Vid intresse, kontakta mig på info@nicklagard.se eller på telefon: +46-(0)73-033 28 13

 

Några av oss som jobbar med PM-Internationals koncept:

 

Anja

Anja Dahlberg, 44 år, Bollstabruk: ”Sedan jag började med de näringsprodukter vi jobbar med, för ca 1,5 år sedan, har jag fått tillbaka min sömn och jag känner mig piggare i sinnet samt har fått mer energi. Jag har även provat på att jobba med marknadsplanen och det ger härligt ett extra tillskott i kassan. Glädjen att få hjälpa andra medmänniskor till bättre hälsa är dock den största vinsten.”

 

elefant

Erik Nicklagård, 34 år, Oskarshamn: ”Jag är väldigt glad att jag kom i kontakt med Camilla Höök som introducerade mig till den här businessen. Jag hade vid den tiden (juli 2014) sagt upp mig för jag inte trivdes med att byta min tid mot pengar. Jag märkte att det gick ganska snabbt att bygga upp en passiv inkomst i detta om man bara låg i. Efter två månader hade jag en halvtidslön och efter cirka sex månader en heltidslön. Efter åtta månader tjänade jag mer än på mitt tidgare jobb. Jag flyttade då (maj 2015) till Spanien eftersom jag alltid drömt om att bo utomlands i ett varmare klimat. Jag kunde ganska lätt jobba online när jag ville under min tid där. Efter de här snart två åren har jag haft möjligheten att resa runt i hela världen, samtidigt som jag får hjälpa andra till en bättre hälsa. Det är en enorm frihet att kunna välja mina egna arbetstider och enbart jobba med positiva och framåtdrivande människor. Härligt!”

 

Camilla Adam

Camilla Höök, 35 år, Uppsala: ”Jag började med det här jobbet hösten 2013. Då var jag mycket trött på mitt dåvarande jobb som kostvetare och ville hellre jobba med att hjälpa människor på nära håll samt styra min tid själv. Nu tre år senare är jag så lycklig över det beslutet. Idag har jag friheten att jobba när jag själv vill. Det är fantastiskt att kunna spendera dagarna med sin familj.”

 

Anette och Jocke

Anette Karlsson Hällblad och Joakim Karlsson, 45 & 39 år, Fårbo: Anette: ”Vi kom i kontakt med Erik Nicklagård i juli 2014. Jag utmanande min man i att gå ner i vikt då jag var då på väg in i väggen av stress och kravfylldhet av att finnas till och fixa för allt och alla. Där började min resa med cellRESET, jag tappade mina kilo i vikt, jag slutade med mina antidepressiva mediciner, mina sömntabletter och mina värktabletter. Jag fick tillbaka mitt liv! Eller jag började rättare sagt skapa mitt liv så som jag ville ha det. Efter det ville jag hjälpa andra till samma lycka. Jag avslutade min tjänst på kommunen efter 25 års fast tjänst och började istället jobba med detta. Min drivkraft är att hjälpa andra till ett bättre och hälsosammare liv. Jag har fått en frihet som är oslagbar, jag kan jobba överallt där jag än befinner mig. det har gjort så att jag är hemma mer och fått en livsglädje som är äkta inifrån och ut!”

Joakim: ”Jag vägde över 100 kilo och var kraftigt nedgången, min mage var katastrof, lederna värkte och jag var väldigt osocial. Jag fick med cellRESET tillbaka mitt liv och mår idag toppen. Jag gick ner 22 kilo och min mage jag haft problem med i över 10 år är problemfri. Jag är byggnadsarbetare men har som mål att sluta med det inom kort. Just nu har jag en halvtidslön och känner att jag är på god väg att nå dit jag vill. I jobbet utvecklas jag hela tiden på det personliga planet och det är så kul med alla nya fantastiska människor man träffar på vägen.”  

 

Mikael Stenberg

Mikael Stenberg, 33 år, Lundsbrunn: ”Jag har jobbat med Erik via PM sedan december 2014. Jag har gått ner i tid från mitt andra jobb som säljare då det slet mycket med alla resor. Idag kan jag styra min tid bättre och jag spenderar mer tid med familjen. Att jobba i det här gänget är helt fantastiskt och jag har utvecklats oerhört sedan jag tog steget”

 

Anna Hällblad
Anna Hällblad, 55 år, Fårbo: ”Jag tycker det är så himla kul att jobba lite extra med det här. Vi har så bra gemenskap och alla stöttar varandra. Det är skönt också att få en liten extrainkomst varje månad, men det bästa är att man får hjälpa andra att må bättre!”