Motivationshjälp med Kost och Träning

Behöver du stöd, motivation och hjälp med kost och träning? Anpassad till din vardag på dina vilkor? Nu finns chansen!

Vill du ha hjälp med motivation och inspiration för att få ut mer av din kost och träning? Vill du ha kost- och träningshjälp baserad på din egen vardag och inte någon annans? Vill du att träningen sker på dina vilkor och inte på någon annans? Nu finns chansen!

Det som fungerar i din vardag!

Idag baseras mycket kost- och träningshjälp på vad som är bäst i teorin. Men du kanske är en person som hellre vill ha något som fungerar i din vardag, uatn att du behöver göra allt för stora förändringar. Något som akn kännas svårt att hålla i längden. Vill du ha en stor förändring så är det såklart helt ok.

Vi går tillsammans igenom vilka mål du har och vad vi kan göra för förändringar för att du ska lyckas nå dit du vill. Träning och kost behöver inte vara tråkigt och ångestframkallande. Det kan också vara roligt, inspirerande och glatt. Så vill jag att du ska uppleva det!

3. Utför en kaxig slutpose

Vi når dina träningsmål

Hur det går till. Med min hjälp får du kost- och träningsupplägg baserade på vad du vilka mål du har. Vi börjar med att fastställa ditt nuläge och du fyller i ett formulär med nuvarande status och vad dina mål är. Vi talas sedan vid för att tillsammans lägga upp en plan som fungerar för dig. På vägen får du kreativa tips, råd, recept och en massa inspiration för att behålla fokus. Ladda ner ditt första verktyg redan idag längre ner på sidan!

Vi har kontakt på mail och telefon, eller via skype eller på plats om du hellre vill det (främst i Oskarshamn) och vi bokar såklart en tid som passar dig! Fyll i intressenanmälan nedan så hörs vi vidare om upplägg och hur vi går vidare (OBS! begränsat antal platser).

Viktminskningsverktyg

Skriv ut bilden och sätt någonstans där du ser den varje dag, till exempel på kylskåpet. Fyll i ditt startvärde längst upp till vänster och din målvikt längst ner till höger. Fyll i värden där emellan. För varje gång du uppnår ett värde, ett delmål, kryssar du över en ruta tills du når ditt slutmål. Bredvid slutmålet kan du sätta en liten bild på något som representerar ditt sätt att fira för att du uppnått ditt mål. Kanske är det ett nytt klädesplagg, en resa eller en trerätters middag med någon du tycker om! 🙂

Motivationsrutnät för vikt