Två produkter jag använder dagligen och extra vid aktivitet: ProShape amino, och Activize Oxyplus.

Innan jag började med FitLine-produkterna hade jag diverse energiproblem i kroppen. Jag sov aldrig hela nätter. Det var svårt att somna, att sova överhuvudtaget och jag vaknade ofta med spänningar i käkarna. Dessutom var magen allt som oftast uppblåst och min hud var väldigt torr och sliten. Jag har alltid haft acne och det har fortsatt även i vuxen ålder. Allt detta sammantaget gjorde mig ganska låg och ofta energilös. Jag presterade egentligen aldrig på topp.

Jag började jobba med företaget bakom FitLine, PM-International/PM-Sweden sommaren 2014 och det blev en stor vändning för min hälsa. Jag förstod att det var ett seriöst företag med bra produkter men anade inte att det skulle bli en så drastisk hälsoförbättring! Jag bytte ut mina andra tillskott mot FitLine och började ganska omgående känna stor skillnad på sömnen. För första gången på nästan 15 år sov jag hela nätter och vaknade utvilad! Min hud blev mjukare och finnarna slutade att komma. Kroppen kändes ”hel” på något sätt och jag hade väldigt bra energi och snabb återhämtning. På träningen kunde jag prestera bättre och ofta kom träningsvärken redan samma kväll. Min mage kändes lugnare och det har jag även märkt att andra som dricker produkterna upplever.

Jag rekommenderar alla att testa de här produkterna! Det ger en extra boost och ett enkelt sätt att få i sig det man behöver på en dag. Vi vet idag att man behöver komplettera kosten med näring på grund av den näringsminskning som blivit i dagens kost de senaste decennierna. Så varför inte göra det med ett säkert, kvalitativt och effektivt kosttillskott!?

Hör av dig till mig om du vill veta mer eller testa (och få 20% rabatt): info@nicklagard.se

Påfyllning inför 2:a set ☺