Har du funderat på vad skillnaden i innehåll är mellan en naturell yoghurt jämfört med en smaksatt? Ett exempel: På framsidan ser de lika ut, samma miljarder goda bakterier, fri från laktos och med 0,5 % fetthalt. Kollar vi innehållsförteckningen på baksidan skiljer det sig dock en del…

yoghurt socker

Om vi kollar på baksidan ser vi en viss skillnad i innehåll:

baksida-yougurt

 

Kalorierna skiljer sig en del, men det är ingen större fara egentligen. Mer kalorier gör oss mer mätta, problemet är när kalorierna, som i det här fallet, utgörs av socker. Då riskerar vi att inte känna samma mättnad. På den högra förpackningen har man tillsatt ungefär 2,5 gånger mer socker för att förhöja smaken. Dessutom innehåller den mer tillsatser och mindre protein och mineraler. Ungefär tre sockerbitar per dl är tillsatt till den högra, det vill säga totalt 30 sockerbitar totalt i hela förpackningen. Så vilken väljer du?

 

socker
Behöver du komma till rätta med ditt sötsug? I cellRESET-kuren slipper du både sötsug och hunger samtidigt som du går ner i vikt, balanserar kroppen och känner samtidigt den där extra energin!

 

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkter jag använder och som hjälpt mig