Effektiv och snabb viktminskning – utan krav på träning!

André, idag många kilo lättare med vårt livsstilsprogram.
  • Effektiv viktminskning med marknadens effektivaste livsstilsprogram!
  • Ökad energi och förbättrad återhämtning!
  • Starkare immunförsvar!
  • INGET KRAV PÅ TRÄNING!
  • Ingen hunger eller sötsug när du går ner i vikt! 
  • Fyra mål mat per dag med komplett näring för optimal hälsa!

 

Vårt livsstilsprogram ger dig mer energi, bättre återhämtning och sömn, som är skonsamt för magen och som gör att du med enkelhet går ner 5-10 kg första månaden (beroende på din startvikt). Programmet är idag väl beprövat för viktminskning med en enkel kostplan och snabba resultat(!) Något som hundratusentals deltagare över hela Europa kan intyga.

Irena -30kg

Effekterna

De senaste åren har vi hjälpt människor över hela Europa att äntligen hitta både idealvikt och optimal hälsa och livskvalitet. Det här är verkligen en game changer när det kommer till viktminskning och hälsa. Här kan du se några av de vanligaste effekterna:

– Minskat eller helt raderat sötsug
– Kraftigt minskad hunger
– Lugnare mage
– Viktreduktion 5-10 kg de första 28 dagarna
– Mer energi och motivation
– Förbättrade träningsresultat
– Minskad biologisk ålder
– Ökad muskelmassa

Anette -17kg och med en helt annan lyster

Hur går du vidare?

Vill du veta mer? Kontakta mig via mail eller Facebook!

Ingenting är bindande och din intresseanmälan betyder bara att jag kontaktar dig så du får mer information om programmet. Jag skickar en video om programmet så att du kan bestämma dig i lugn och ro. 

Några av mina klienter om programmet:

Kirsi skriver:

”Alltså jag måste säga det här till dig: Att jag kommer vara evigt tacksam för att du valde mig till programmet. Det är det bästa jag gjort på länge!! Visst kan vissa dagar kännas tunga samt att motivationen inte är på topp. Men det är värt varenda dag att kämpa vidare och gå ner i vikt. Det var länge sen jag mådde så här bra. Denna ”diet” funkar utmärkt i mitt liv. TACK, Erik för att du är en så bra hälsocoach som peppar en när man själv känner att det inte gått så bra. Ville bara att du skulle få veta det!! 🙂 /Kirsi T, Boliden”

Mikael skriver:

”Innan jag fick chansen och blev antagen till livsstilsprogrammet hade jag ingen aning om hur bra man kan må som människa. Jag hade fastnat i ett ohälsosamt mönster sedan många år och kände att det var dags för en förändring. Redan första månaden så hade jag tappat ca 11 kg och kände att min mage hade blivit lugnare samt att mina sömn var djupare. Detta rekommenderar jag verkligen att söka till och att våga ge dig själv chansen att få bli så bra som du verkligen kan vara. Nu i efterhand känns det som att jag fick viktnedgången med på köpet och fick i första hand en ny vardag full av energi och lust att leva. /Micke”

 

Jag började rekommendera programmet 2014 och gör det fortfarande. Det är överlägset traditionell kostrådgivning när det kommer till hälsa, enkelhet och framförallt resultat. Nedan kan du se några av de kunder jag hjälpte under hösten 2014:

statistik

 

Direkt kontakt: