Behöver du stabilisera blodfetter, blodsocker och blodtryck samt minska i vikt? Då finns nu chansen! Gör din viktföränding bestående med marknadens absolut effektivaste viktminskningsprogram!

cellRESET är ett ett väl beprövat viktminskningsprogram med personlig coaching, en enkel kostplan och snabba resultat! I kostprogrammet äter du under de första 28 dagarna en specifik kost, baserad på fyra måltider per dag tillsammans med ett målfokuserat näringstillskott för optimalt resultat. Efter de första 28 dagarna följer en anpassningsfas för att få bestående resultat.

OBS! Du betalar för dina egna tillskott så står vi för coachingen! Ingenting är bindande och din intresseanmälan betyder bara att vi kontaktar dig så du får mer information om programmet. Fyll i nedan:

För dig som vill veta mer om programmet:

Med viktminskningsprogrammet får de flesta en viktminskning på cirka 3-6 kg efter de första 7 dagarna och mellan 5-12 kilo efter den första månaden. Detta är ett av det mest effektiva programmet på marknaden för att går ner i vikt hälsosamt, utan hunger och sötsug! Dessutom görs det med riktig mat. Kostplanen är lätt att följa och du vet alltid vad du ska äta och vilka alternativ som finns. Till skillnad från bantningskurer så har du med Team Wellness program en stabiliseringsfas där du i två månader anpassar dig individuellt till din nya livsstil. Det i kombination med en bibehållen muskelmassa gör att du har kvar en hög fettförbränning även efter dina 90 dagar och resultaten är bland annat:

– Minskat eller helt raderat sötsug
– Kraftigt minskad hunger
– Kroppen rensas på oönskade slaggprodukter
– Tarmhälsan förbättras
– Minskad försurning Nyhetsmorgon om försurning
– Blodtrycket, blodfetterna och blodsockret balanseras
– Viktreduktion 5-12 kg kroppsfett första 28 dagarna
– Mer energi och motivation
– Förbättrade träningsresultat Varför du inte alltid går ner i vikt av träning
– Den biologiska åldern sänks rejält

Hjälp när du behöver

Och du! Du gör det inte ensam. Du kommer att ha en hel community som under programmet gör samma resa som du själv! I kostplanen du får finns svar på alla frågor men självklart finns vi också med och stöttar när du behöver det under programmets gång! Vår Facebook-community är en fantastisk möjlighet att stanna på banan även när det går tungt!

 Dessutom får du när du ansluter dig till Team Wellness tillgång till våra träningsprogram. Så attackera ohälsan från två håll, med bra kost och rätt träning!
Intresserad?

Så om du känner dig motiverad och har viljan att förändra ditt liv till det bättre är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Team Wellness. Vår högsta önskan är att just du ska lyckas och vi har alla verktygen för dig! De bästa coacherna, den bästa kostplanen och den rätta energin! OBS! Vi ringer upp dig när du lämnat din intresseanmälan så att du får mer information innan du bestämmer dig!

Sagt om programmet

 

Kirsi skriver:

”Alltså jag måste säga det här till dig: Att jag kommer vara evigt tacksam för att du valde mig till programmet. Det är det bästa jag gjort på länge!! Visst kan vissa dagar kännas tunga samt att motivationen inte är på topp. Men det är värt varenda dag att kämpa vidare och gå ner i vikt. Det var länge sen jag mådde så här bra. Denna ”diet” funkar utmärkt i mitt liv. TACK, Erik för att du är en så bra hälsocoach som peppar en när man själv känner att det inte gått så bra. Ville bara att du skulle få veta det!! 🙂 /Kirsi T, Boliden”

 

Mikael skriver:

”Innan jag fick chansen och blev antagen till Team Wellness livsstilsprogram så hade jag ingen aning om hur bra man kan må som människa. Jag hade fastnat i ett ohälsosamt mönster sedan många år och kände att det var dags för en förändring. Redan första månaden så hade jag tappat ca 11 kg och kände att min dåliga mage hade blivit bra samt att mina sömnbesvär var borta. Detta rekommenderar jag verkligen att söka till och att våga ge dig själv chansen att få bli så bra som du verkligen kan vara. Nu i efterhand känns det som att jag fick viktnedgången med på köpet och fick i första hand en ny vardag full av energi och lust att leva. /Micke”

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkter jag använder och som hjälpt mig