Coaching

  • Vill du bryta ohälsosamma mönster och vanor samt nå din målvikt eller optimala hälsa?
  • Är du trött på att alltid generera samma problem om och om igen?
  • Vill du släppa ilska, självömkan, skam och skuld?


Jag arbetar med mentalt stöd i form av emotionella frihetstekniker som tapping och meditation och uppföljning hela vägen. Tillsammans skapar vi motivation med målbilder och visaulisering, ditt varför samt positiv förstärkning. Självklart får du, om du önskar, också råd om kost och träning på vägen.


Jag gör inte specifika träningsprogram eller kostscheman (förutom vårt eget livsstilsprogram).


Om mig

Jag heter Erik Nicklagård och har en master- och kandidatexamen i kemisk biologi. Jag är certifierad kost- och träningskonsult via The Academy och har en bakgrund inom läkemedelsindustrin.


Jag har mångårig erfarenhet inom bland annat viktminskning och skrivit boken Håll vikten - Hitta din inre drivkraft där jag tar upp de mentala aspekterna av att förändra vanor.


Mitt intresse de senaste tio åren har varit metafysik, spirituellt växande och medvetet skapande. Jag har tagit meditationskurser via Dr. Joe Dispenzas Advance workshops, utbildat mig inom EFT tapping och fasterEFT samt hållt egna kurser och workshops på området.


Jag coachar personer som vill förändra sina liv på något sätt, vare sig det är den fysiska hälsan eller för att komma till rätta med de  mentala vanorna.

EVIGT TACKSAM!


"Tack Erik för din hjälp att gå ner i vikt! För din stöttning och för alla insikter på vägen. Jag är evikgt tacksam!"


Kirsi -18 kg

Coachingklient

Tre delar för förändring

Med min coaching har du möjlighet att förbättra hälsan via tre hörnstenar: Fysiskt, mentalt och praktiskt!


  • Fysiskt genom att utgå från immunförsvar, kost och träning.
  • Mentalt genom att arbeta med vanor, sinnet och de undermedvetna program som hindrar dig.
  • Praktiskt genom de övningar du har att arbeta med efter sessionerna.


Det fysiska

Beroende på vilka mål du har ser vi över din kost och träning och utgår därifrån. Det kan vara hjälp med vilken kost du bör undvika eller som du kanske äter för lite av samt vilka näringsämnen du tar extra eller som just du behöver. Även träningsform och annan fysisk aktivitet utefter vad du vill uppnå.


Det mentala

Det kan vara svårt att förändra sitt liv till det bättre då det lätt händer att man faller tillbaks i gamla fotspår. Vanans kraft är enorm och det är väldigt lätt att man hamnar i samma gamla mönster man alltid gjort. Om du försökt förändra exempelvis din hälsa men inte lyckats över tid är det viktigt att börja jobba med den mentala biten.


De flesta som på något sätt försöker förändra sina liv gör detta genom att gå direkt till handling. Vid hälsobekymmer kanske man tar sig an en ny diet, ett nytt träningsschema eller gymkort. Men för att förändra din hälsa och lyckas på lång sikt, vare sig det är att gå ner i vikt eller träna upp din kondition, behöver du samtidigt jobba med sinnet.


I min coaching jobbar vi bland annat med dina övertygelser som styr ditt beteende, för att sedan ändra dem så även din hälsa förändras. Du får en djupare förståelse för vem du är och vilken enorm kraft du har! Vi rensar ur det gamla som inte tjänar dig längre och skapar den version av dig du vill vara!


Våra tankar är ett resultat av de undermedvetna övertygelser som skapats under vårt förflutna. Dina övertygelser som ger den bild du just nu har av verkligheten, till exempel vilken hälsa du har eller hur frisk du är.


För att förändra din hälsa på lång sikt behöver du alltså ändra dina övertygelser och historien om dig själv. Du får lära dig hur och vilka tekniker som verkligen fungerar. Du får även en ökad förståelse för den verklighet du dagligen navigerar i. Med min coaching har du möjlighet att förändrar ditt inre så du kan se långsiktiga yttre resultat.


Det praktiska

Beroende på dina mål får du övningar som är anpassade för dig. Det kan vara både fysiska och mentala. Det är alltid bra att ha något praktiskt att jobba med för att förbättra sin situation, hur den än ser ut. Något som knuffar en lite mer i rätt riktning. Främst arbetar jag med affirmationer, visualisering, emotionella frihetstekniker såsom tapping och olika typer av meditationer.


VÄGLEDNING ATT UTVECKLA SIG SJÄLV!


"Alla mår bra av personlig utveckling och Eriks coaching ger det och mycket mer. En kunnig och inspirerande föreläsare med egna erfarenheter som både lyssnar, bekräftar, ser och återkopplar på ett äkta professionellt och individuellt sätt.


Framför allt erbjuds vägledning att utveckla sig med stöd av en mängd konkreta och effektiva verktyg. Erik utstrålar en närvaro, glädje, kärlek, tacksamhet och en motivation som inte annat än kan smitta av sig.


Inspirationen och äkta övertygelse! Bra med all individuell återkoppling och att kunna reflektera över exempel ur verkliga livet."


Emelie Loman Bergstrand

Coachingklient

UPPLÄGG


SESSIONER

Ett eller flera tillfällen

Du kan välja att lägga upp din coaching över tid eller komma för enskilda pass (exempelvis om du vill arbeta enbart med tapping under en session). Konsultationer är gratis.


Coachingen sker antingen digitalt, via Google Meet, eller på plats i Oskarshamn.


ÖVNINGAR

Praktiska verktyg

Med varje session följer diverse övningar du kan öva på under veckan. Det kan vara mentala eller fysiska uppgifter som passar för dina mål.


GETT MIG NYA INSIKTER OCH VERKTYG!


"Erik är en av de bästa coacherna! Han har en unik förmåga att dela med sig av sin kunskap. Han förmedlar nya tankesätt på ett pedagogiskt sätt. Jag har fått nya insikter samt kraftfulla verktyg att bryta mina mönster. Tack fina person!"


Anna Blombäck

Coachingkient


STÖTTNING

Frågor på vägen

Du kan självklart höra av dig och ställa frågor efter eller mellan sessionerna så du känner att du har den stöttning du behöver för att lyckas.


unsplash