Får du inte de träningsresultat du vill? Svårt att veta vilken mat du ska välja för att prestera bättre och minska fettprocenten? 

kollage på rad shape

 Här får du effektiva kost- och träningsrutiner, support och motivation så att du når dina mål!

Upplever du att det är svårt att välja rätt kost för att få resultat i din träning? Behöver du få in rutiner för att hålla upp motivationen? Vill du bli peppad av andra för att kunna utmana dig själv? Vill du få mer energi och bättre återhämtning så att träningen verkligen ger resultat? Med oss får du både enkelhet och helhet. Slipp dyra PT:s och krångliga matscheman med kalorier hit och dit.

Nu får du tränings- och kostupplägg direkt på vår site. Med ditt inlogg hittar du också videos, artiklar och annan bra information. Du kan även följa din egen statistik med våra mått- och viktark samt hälso- och styrkecheckar som följs upp regelbundet. Vi har dessutom både övnings- och receptbank så att du lätt kan anpassa programmet efter om du vill träna hemma eller på gymmet.
Statistik – Kostschema – Träningsupplägg – Commumity – Näring

= Resultat

För att du verkligen få märkbara resultat krävs förutom hårt jobb, rätt kost och träning också rätt näring! Näringen du tillför för att få resultat i form av mer energi och återhämtning är av högsta säkerhet och kvalitet. Allting är GMP-klassat, dopingsäkert och patenterat. Världsstjärnor världen över använder näringsprodukterna med bästa resultat så självklart vill vi att även du ska då det absolut bästa!

cellnivå4

Billigare än PT – Enklare än Points! Anmäl dig nu!

Så vad får du som deltagare?
  • Kostschema utefter ditt mål och dina behov.
  • Träningsschema utefter ditt mål och dina behov.
  • Mätbara resultat.
  • Unikt näringstillskott för bättre resultat.
  • Tillgång till ett community som kör samma/liknande program.
  • Recept, struktur och konkreta tips för din kost.
  • Möjligheten att lära dig mer om kost och näring.
  • Webinarer och regelbundna liveforum.

 

Så här söker du (ej bindande)

Fyll i intresseanmälan nedan och skriv Shape i rekommendationen. Alla ansökningar kommer besvaras med mer information (praktisk info om hur vi lägger upp allt, hur projektet är utformat och vad näringstillskotten kostar – det är individuellt beroende på målsättning och hälsostatus) och efter handläggning kommer vi kontakta dig för mer information.