Tekniker

Här hittar du tekniker du kan implementera i din vardag.

Alla tekniker nedan är till för att skifta de undermedvetna programmeringar som ligger till grund för dina övertygelser samt skapa frihet i ditt liv. Övertygelserna genererar din verklighet och utan att ändra på dem är det i princip omöjligt att lyckas med sina mål på längre sikt.


Jag rekommenderar dessa strategier i min coaching beroende på person och mål.


Meditation och visualisering


Eftersom ditt undermedvetna genererar hela din verklighet genom dina övertygelser, kommer det absolut viktigaste för att förändra din hälsa vara att förändra övertygelserna om den. Med visualisering i meditation är detta möjligt.


Läs mer


EFT Tapping och fasterEFT


Det finns anledningar till att vi håller kvar i övertygelser som inte gynnar oss. Ofta är det starka emotionella händelser som gör att vi på ett eller annat sätt tror oss vara säkrare om vi bibehåller en viss övertygelse. En strategi att släppa dessa ogynnsamma övertygelser är med emotionell frihetsteknik, såsom tapping.


Läs mer


Repetition med långsiktigt mål


Om du verkligen bestämt dig för att göra din hälsoförändring och vet vad du behöver ändra på för att lyckas är det viktigt att du har ett långsiktigt mål. Detta eftersom motivationen med största sannolikhet kommer droppa med tiden. Repetera det du gör under lång tid för att göra det till en undermedveten vana. 


Läs mer (under uppbyggnad)


Släpp ilskan för gott (två övningar)


En stor orsak till nedstämdhet och att vi tappar motivation att göra hälsosamma val, är att vi har förtryckt ilska inombords. Den förtryckta ilskan bubblar upp titt som tätt i olika situationer. Om vi inte tar oss an orsaken tlll den, kommer den fortsätta att göra sig påmind. Här kommer två strategier att lösgöra förtryckt ilska.


Läs mer (under uppbyggnad)


Skuggarbete (meditationsövning)


De flesta av våra undermedvetna programmeringar kommer från barndomen. Oläkta sår kommer alltid att göra sig påminda tills dess att de blir adresserade. Här får du tips på hur du kan läka det inre barnet och släppa de triggers som fortfarande finns kvar i dig.


Läs mer (under uppbyggnad)

Boka en kostnadsfri konsultation

 
 
 
 
 
unsplash